Visma Business NXT

Hem / Visma Business NXT

Visma Business NXT är en modern plattform för företagsadministration som hjälper företag att automatisera och effektivisera sina arbetsflöden. Business NXT erbjuder en omfattande uppsättning verktyg för att hantera olika aspekter av företagsadministrationen som bokföring, fakturering, lönehållning och rapportering, allt inom en smidig och användarvänlig plattform. Med Visma Business NXT får organisationer en handlingskraftig partner som förenklar och förstärker deras administrativa processer.

Vad är Visma Business NXT?

Visma Business NXT framträder som en molnbaserad lösning, vilken erbjuder en gedigen och omfattande struktur för ekonomisk styrning och administrativ samordning. Med Cloud Connection som en integrationspartner, förstärks flexibiliteten och interoperabiliteten i Visma Business NXT, vilket möjliggör en sömlös sammanflätning av data och affärsprocesser. Plattformen erbjuder mer än bara en detaljerad och precisa redovisning; den sköter även kompetent hantering av kund- och leverantörsreskontra samt säkerställer en akkurat lagerhantering och projektredovisning. Visma Business NXT står inte bara ut genom sin förmåga att skapa detaljerade budgetar och prognoser, utan också genom att integrera kraftfulla rapporteringsverktyg. Dessutom, Business NXT uppvisar en anmärkningsvärd flexibilitet genom att möjliggöra smidig import och export av data till och från olika system, vilket gör den till en dynamisk och mångsidig spelare i företagets administrativa arena.


Hur fungerar Visma Business NXT?

Visma Business NXT är ett molnbaserat affärssystem, vilket innebär att det inte krävs några egna servrar eller annan infrastruktur för att köra systemet. Detta gör det till en skalbar och kostnadseffektiv lösning för företag av alla storlekar.

Användarna kan komma åt Visma Business NXT via en webbläsare, vilket innebär att de kan arbeta från vilken dator eller enhet som helst med en internetuppkoppling. Detta gör det möjligt för företag att effektivisera sin arbetsprocess och ge medarbetarna möjlighet att arbeta på distans.

Det är byggt på en modern molnplattform, vilket innebär att det använder de senaste tekniska innovationerna för att säkerställa hög prestanda och tillgänglighet. Systemet är också utrustat med avancerad säkerhetsteknik för att skydda företagens data.


Varför välja Business NXT?

Det finns många anledningar att välja Business NXT. Här är några av fördelarna:

  • Ett brett utbud av funktioner för företagsadministration och ekonomisk styrning
  • Molnbaserad lösning, vilket gör den skalbar och kostnadseffektiv
  • Användarvänligt och intuitivt gränssnitt
  • Starkt stöd från Vismas kundtjänst

Få en bättre överblick

Med Visma Business NXT får du en god överblick över hela verksamheten på ett effektivt och användarvänligt sätt, vilket kan bidra till ökad lönsamhet och bättre beslutsfattande.


Effektivisera arbetsflödet

Att effektivisera arbetsflödet är en viktig del av att driva ett framgångsrikt företag. Genom att automatisera och optimera processerna kan företaget spara tid och resurser samt minska risken för fel och missförstånd. Det kan också leda till ökad produktivitet och tillväxt, eftersom medarbetarna kan fokusera på mer värdeskapande uppgifter istället för att lägga tid på manuella och repetitiva arbetsuppgifter.

Det kan handla om att automatisera faktureringen och betalningarna, skapa anpassade rapporter som ger en bättre överblick över företagets ekonomi och verksamhet och hantera löner och personalinformation på ett smidigt och säkert sätt. Läs en intressant artikel om arbetsflöden och varför det ett så viktigt ämne hos Asana.

Lanseringsdatum Sverige

Lanseringen av Visma Business NXT i Sverige är planerad till början av 2024, vilket erbjuder företag av alla storlekar tillgång till en skalbar och molnbaserad lösning för företagsadministration.