Visma Business NXT

Hem / Visma Business NXT

Visma Business NXT är en modern och molnbaserad plattform som hjälper företag att administrera, automatisera och effektivisera sina arbetsflöden. Med Visma Business NXT får organisationer en handlingskraftig partner som förenklar och förstärker deras administrativa processer. Läs mer om olika funktioner och om när lansering i Sverige väntas ske.

Vad är Visma Business NXT?

Visma Business NXT är det gamla namnet på Buisness NXT – en helt ny generation av Visma Business. Du behåller samma flexibilitet som i Visma Business, men med de moderna tekniska möjligheterna som kommer med ett molnbaserat system som också kan integreras med andra befintliga system. Business NXT erbjuder en gedigen och omfattande struktur för ekonomisk styrning och samordning av administration.

Funktioner

Det finns många anledningar att implementera ett system som kan hantera företagets administration och ekonomiska styrning. Här är några funktioner som du kan sköta var du än befinner dig, med ett system som finns i molnet. Allt som behövs är en webbläsare.

 • Detaljerad ekonomiredovisning
 • Kund- och leverantörskontra
 • Lagerhantering
 • Projektredovisning
 • Detaljerade budgetar och prognoser
 • Rapportering
 • Import och export av data

Varför Business NXT?

Det finns många anledningar att välja Business NXT. Här är några av fördelarna:

 • Brett utbud av funktioner
 • Molnbaserad lösning
 • Skalbar och kostnadseffektiv
 • Användarvänligt och intuitivt gränssnitt
 • Starkt stöd från Vismas kundtjänst

Kom igång med en integrationspartner

För att på bästa sätt integrera (Visma) Business NXT i er verksamhet behöver ni en integrationspartner; dels för att de sitter på kunskapen om hur ni kommer i gång och att de integreras korrekt med era befintliga system, och dels för att ni ska få en helt skräddarsydd anpassning, utformad efter just er verksamhet. En av flera integrationspartners av Visma Business NXT är Cloud Connection.


Fördelar med molnet

Visma Business NXT är ett molnbaserat affärssystem, vilket innebär att det inte krävs några egna servrar eller annan infrastruktur för att köra systemet. Användarna kan komma åt systemet via en webbläsare, vilket innebär att de kan arbeta från vilken dator eller enhet som helst med en internetuppkoppling.

Tack vare att systemet är byggt på en modern molnplattform som använder de senaste tekniska innovationerna, är hög prestanda och tillgänglighet så gott som en garanti. Det är också utrustat med avancerad säkerhetsteknik för att skydda företagens data.


Effektivisera arbetsflödet

Med Visma Business NXT får du en god överblick över hela verksamheten som gör att ni kan effektivisera arbetsflödet. Genom att automatisera och optimera processerna kan företag spara tid och resurser samt minska risken för fel och missförstånd. Man kan lägga ett större fokus på de mest värdeskapande uppgifterna, vilket, i sin tur, ofta leder till ökad produktivitet och tillväxt.

Det kan handla om allt från att automatisera fakturering och betalningar till att skapa anpassade ekonomirapporter och hantera löner och personalinformation på ett smidigt och säkert sätt.

Är du intresserad av att veta mer om hur du kan effektivisera arbetsflödet, och om varför det är så viktigt? Projekthanteringsverktyget Asana har skriivet en bra artikel på ämnet.


Visma Business NXT till Sverige 2024

Enligt Visma Community är lanseringen av Visma Business NXT i Sverige är planerad till början av 2024.